pianoiran

ما در پیانو ایران به بررسی تمام سازهای موسیقی می پردازیم و بهترین برندها را به شما معرفی می کنیم

pianoiran

ما در پیانو ایران به بررسی تمام سازهای موسیقی می پردازیم و بهترین برندها را به شما معرفی می کنیم

تفاوت پری امپ های کارت صدا و استودیویی

يكشنبه, ۶ تیر ۱۴۰۰، ۰۶:۳۷ ب.ظ

اگر شما تازه می‌خواهید که در صنعت تولید موسیقی وارد شوید، به احتمال بسیار زیاد میان انواع پری امپ ها و کارت صداها گیج شده‌اید و نمی‌دانید هدف از تولید پری امپ ها و استفاده از آن‌ها چیست. در این مقاله همراه ما باشید تا با کمک سازکالا به عنوان ارائه دهنده انواع کارت صدا در خدمت شما باشیم.

 

با این که کارت صداها و پری امپ ها، در واقع دو محصول کاملا متفاوت هستند، اما هر دوی آن‌ها برای ضبط آهنگ‌های شما بی نهایت موثر هستند. در این مقاله قصد داریم تا هر کدام از آن‌ها را به بهترین شکل ممکن توضیح دهیم تا بتوانید به راحتی از آن‌ها برای ضبط آهنگ‌های خود استفاده کنید.

 

کارت صدا

 

کارت صدا را می‌توان قلب هر استودیویی در نظر گرفت. این محصولات به گونه‌ای  طراحی شده‌اند که می‌توانید انواع تجهیزات استودیویی خود را به آن‌ها متصل کنید و از طریق کارت صدا آن را کنترل کنید.

 

برای مثال شما می‌توانید اسپیکرها و یا هدفون‌های مانیتورینگ خود را به کارت صدای خود متصل کنید. انواع میکروفون را به آن متصل کرده و آن‌ها را در نرم افزار میزبان خود ضبط کنید.

 

اما مهم ترین وظیفه‌ای که کارت صداها دارند این است که سیگنال دیجیتال به آنالوگ و آنالوگ به دیجیتال را به یکدیگر تبدیل کنند. برای مثال، صدایی که در نرم افزار میزبان شما وجود دارد، سیگنالی دیجیتال است.

هنگامی که شما این صدا را از طریق اسپیکرها و یا هدفون خود می‌شنوید، این سیگنال تبدیل به سیگنال آنالوگ می‌شود.

همچنین هنگامی که شما به آواز مشغول هستید، صدای شما در بعد آنالوگ قرار دارد اما هنگامی که آن را از طریق میکروفون ضبط می‌کنید، بعد به دیجیتال تبدیل می‌شود.

                                        کارت صدا  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نکته‌ای که باید بدانید این است که 99% کارت صداهایی که امروزه در بازار به فروش می‌رسد دارای پری امپ های داخلی هستند.

بنابراین می‌توانید بدون نیاز به خرید و تهیه پری امپ های اکسترنال به راحتی صدای خود را ضبط کنید. اما پری امپ چیست و چرا تا این حد برای ضبط صدا مهم هستند؟

 

پری امپ

 

پری امپ‌ها در واقع قطعاتی هستند که سیگنال‌های ضعیف را به بهترین و با کیفیت‌ترین شکل ممکن آمپلی فای می‌کنند و صدای آن‌ها را بلندتر می‌کنند. برای مثال، صداهایی که توسط میکروفون‌ها ضبط می‌شوند عموما سیگنال ضعیفی در بعد دیجیتال محسوب می‌شود.

 

بنابراین برای این که بتوانید صدای بسیار با کیفیت و بلند و دقیق را از میکروفون‌های خود به دست بیاورید، نیاز دارید تا از پری امپ‌ها استفاده کنید تا بلندی صدای میکروفون شما افزایش یابد.

                                       پری امپ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

همان‌گونه که گفته شد،بسیاری از کارت صداهای موجود در بازار دارای پری امپ های داخلی هستند و این موضوع باعث شده تا بتوانید به راحتی صدای میکروفون‌ها و یا ساز خود را از طریق کارت صدای خود ضبط کنید.

اما اگر کارت صداهایی که در بازار وجود دارند، اکثرا دارای پری امپ هستند، چه نیازی به خرید پری امپ‌های استودیویی داریم؟

پری امپ ها نقش بسزایی در کیفیت ضبط و رنگ صدای میکروفون‌ها و حتی لاین‌های ساز بازی می‌کنند. تنها کافی است تا میکروفون خود را یک بار با پری امپ موجود در کارت صدا و بار دیگر با یک پری امپ استودیویی ضبط کنید تا متوجه تفاوت بسیار آن‌ها بشوید.

 

پری امپ‌های با کیفیت عموما قیمت بیشتری نیز دارند اما نه تنها کیفیت صدای ضبط شده از طریق این پری امپ‌ها به مراتب بالاتر است، بلکه این محصولات می‌توانند به راحتی نویزهای ناخواسته را از صدای میکروفون شما حذف کنند و صدایی بسیار دقیق، شفاف و زیبا را ارائه دهند.

 

هنگامی که شما یک پری امپ را مشاهده می‌کنید، یکی از اولین گزینه‌هایی که در تمامی آن‌ها وجود دارد، گزینه استفاده از حالت +48 فانتوم پاور می‌باشد. این گزینه این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید میکروفون‌های کاندنسر را با نهایت کیفیت و شفافیت ضبط کنید.

 

بنابراین اگر از میکروفون‌های کاندنسر که عموما برای وکال از آنها استفاده می‌شود، استفاده می‌کنید، باید برای ضبط گزینه +48 فانتوم پاور را فعال کنید. اما اگر از میکروفون‌های داینامیک برای ضبط ساز استفاده می‌کنید، تنها می‌توانید از گین مستقیم پری امپ خود استفاده کنید.

 

یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود تا کسانی که استودیوهای بزرگی دارند، به سراغ خرید پری امپ‌های گران قیمت بروند، این است که کارت صدای آن‌ها از تعداد کمی پری امپ برخوردار است. برای مثال، ممکن است کارت صدای شما دارای 4 ورودی میکروفون باشد اما شما نیاز به ضبط یک درام کیت به شکل کامل دارید.

در این صورت با در اختیار داشتن پری امپ های متعدد و متصل کردن آن‌ها به کارت صدای خود، می‌توانید ستاپی با 12 پری امپ داشته باشید و از 12 میکروفون مختلف برای ضبط درامز خود استفاده کنید. امیدوارم از این مقاله که به کمک https://sazkala.com آماده شده است لذت برده باشید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۴/۰۶
samira moosavi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی