pianoiran

ما در پیانو ایران به بررسی تمام سازهای موسیقی می پردازیم و بهترین برندها را به شما معرفی می کنیم

pianoiran

ما در پیانو ایران به بررسی تمام سازهای موسیقی می پردازیم و بهترین برندها را به شما معرفی می کنیم

تفاوت پیانوهای دیجیتال و سینت سایزر

دوشنبه, ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۵:۲۷ ب.ظ

در دنیای امروزی، پیانو یکی از سازهایی است که بسیاری از افراد به یادگیری آن می‌ پردازند و می ‌خواهند با استفاده از آن، به نواختن آهنگ‌های مورد علاقه خود بپردازند.

از میان سازهای متفاوتی که در خانواده کیبوردها وجود دارد، دو عضو مشهور وجود دارد که به دلیل قیمت مناسب و همچنین راحتی استفاده، در میان دیگر اعضای این خانواده طرفداران بیشتری دارند. این مقاله به کمک مرجع قیمت پیانو سازکالا آماده شده است.

پیانوهای دیجیتال برای افرادی ساخته شده است که به دنبال خرید ساز پیانو هستند اما محیط بسیاری را برای خریداری یک پیانو گرند در اختیار ندارند. سینت سایزرها نیز از سازهایی به شمار می روند که دهه هاست در موسیقی مدرن از آن استفاده می شود اما امروزه به دلیل شهرت موسیقی الکترونیک، بسیاری از افراد با خرید سینت سایزرهای مختلف این امکان را برای خود فراهم می‌کنند تا بتوانند به صدای مورد نظر خود دست پیدا کنند. در ادامه این مطلب، با دو عضو خانواده کیبورد ها بیشتر آشنا می شویم و شباهت‌ها و تفاوت‌های آن ها را بررسی می‌کنیم.

 

پیانوهای دیجیتال

 

پیانوهای دیجیتال را می‌توان پرفروش‌ترین و محبوب ترین ساز این خانواده دانست. این پیانوها نه تنها برای افراد مبتدی که به دنبال یاد گیری ساز پیانو هستند، مناسب می‌باشد، بلکه بسیاری از نوازنده‌های حرفه‌ای نیز می‌توانند با استفاده از این پیانو‌ها به نواختن قطعه‌های مورد نظر خود بپردازند و یا با استفاده از آن‌ها زمانی را به تمرین اختصاص دهند.

بیشتر پیانوهای دیجیتالی که اکنون در بازار به فروش می‌روند، پیانوهای دیجیتالی هستند که از 88 کلاویه سنگین بهره می‌برند. همچنین شرکت‌ها همواره به دنبال بهبود سیستم سمپلینگ خود در این پیانوها هستند تا صدایی که از این محصولات دریافت می‌کنید، صدایی کاملا واقعی باشد.

همچنین به طور کلی می توان این پیانو ها را به چهار بخش طبقه بندی کرد. پیانوهای پرتابل، پیانوهای کنسول، پیانوهای هایبرید و پیانوهای استیج.

 

 

با این که این پیانوها همگی از خانواده پیانوهای دیجیتال می‌باشند، اما نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که نه تنها صدا، بلکه برخی از امکانات آن‌ها نیز با یکدیگر تفاوت دارد. برای مثال، پیانوهای پرتابل و پیانوهای استیج، سازهایی هستند که می توانید به راحتی آن‌ها را با خود حمل کنید و با آن‌ها به اجرای زنده بپردازید و به مسافرت بروید.

 

در حالی که پیانوهای هایبرید به دلیل وزن زیاد و همچنین روش نصب خاصی که دارند، حمل و نقلی سخت را برای شما رقم می‌زنند. همچنین با این که این پیانوها به طور عمومی دارای 88 کلاویه هستند، اما در برخی از موارد مدل هایی روانه بازار شده اند که دارای 76 و یا 73 کلاویه بوده اند که برای یادگیری کودکان و یا افرادی که به نواختن کیبوردها عادت دارند، می تواند مناسب باشد.

 

برخی از مدل‌های پیانوهای دیجیتال این امکان را به کاربر می‌دهند تا در کنار صدای پیانو، صداهای دیگری را نیز استفاده کند اما کیفیت این صداها، مناسب تمرین و یا ضبط نیست. در این موارد، اگر به دنبال سازی هستید که بتوانید با آن صدا های مختلف را تولید کنید، بهتر است نگاهی به سینت سایزرها بیندازید.

 

سینت سایزرها

 

سینت سایزرها عضو دیگری از خانواده کیبوردها هستند که روش نوازندگی با آن‌ها و یا استفاده از آن‌ها برای نوشتن آهنگ‌ها، کمی با دیگر کیبوردها متفاوت است.

 

در شرایطی که برای نواختن و به دست آوردن صدای مورد نظر از پیانوهای دیجیتال، نیاز دارید تا در نوازندگی پیشرفت کنید، استفاده از سینت سایزرها به گونه‌ای است که بیشتر باید دانش صدا سازی داشته باشید.

 

 

سینتی

 

به طور کلی، سینت سایزرها این امکان را به شما می‌دهند تا بتوانید از یک شکل صدای ساده مانند Sine Wave شروع کرده و در نهایت صدای بیس تولید کنید. برای تولید این صداها نیاز دارید تا با مفهوم Sound Design (صداسازی) و Synthesis آشنا باشید.

 

این ساز به طور گسترده در موسیقی مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد. از سبک‌هایی که در آن‌ها از سینت سایزرها به طور گسترده استفاده شده می توانیم به سبک پاپ، سبک رپ و هیپ هاپ و سبک های الکترونیک اشاره کنیم.

 

نکته جالب در مورد سینت سایزرها این است که بسیاری از افرادی که از این ساز ها استفاده می کنند، از فایل های میدی (Musical Instrument Digital Interface) استفاده می کنند. این فایل ها در واقع فایل های اطلاعاتی هستند که به سینت سایزر ها و یا دیگر ساز هایی که از آن ها پشتیبانی می کند، اطلاعاتی را در مورد نت ها، ریتم بندی، تمپو و نحوه نواختن به اشتراک می گذارد.

این فایل ها به راحتی در انواع نرم افزار های میزبان قابل تولید هستند و با اتصال کابل MIDI از سیستم کامپیوتر خود به سینت سایزر، می توانید صدای مورد نظر خود را دریافت کنید. این روشی است که سال هاست بسیاری از تنظیم کننده های موسیقی الکترونیک از آن استفاده می کنند تا بتوانند به صدای مورد نظر خود دست پیدا کنند.

 

اما این موضوع به این معنا نیست که شما نمی‌توانید با سینت سایزرها به نوازندگی بپردازید. این سازها عموما از 49 کلاویه و یا کمتر بهره می‌برند زیرا برای نوشتن ملودی‌ها و آکوردها، این مقدار کلاویه کفایت می‌کند. سازکالا به عنوان مرجع تخصصی موسیقی ایران، می تواند علاوه بر فروش پیانو، آموزش های تکمیلی را در خدمت شما قرار دهد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۲/۲۰
samira moosavi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی